Hovedmeny

norske desserterOm ossPersonvernregler


Din personvern

Ditt privatliv er ekstremt viktig for oss. For bedre å sikre din sikkerhet, gir vi denne varslingen klargjør våre online data repeterer og de avgjørelsene du kan gjøre om hvordan dataene dine samles og utnyttes. For å gjøre denne varsel enkel å oppdage, gjør vi den tilgjengelig på vår destinasjonsside og på hvert punkt der det kan bli spurt om identifiserbare data fra og til.

Personlig informasjonssamling

Når du besøker https://leveringmat.neocities.org/, leverer IP-adressen som brukes til å komme til nettstedet, bli logget sammen med datoene og tidspunktene for å komme til. Disse dataene brukes ganske enkelt til å undersøke mønstre, administrere nettstedet, spore klientutvikling og samle omfattende statistiske data for indre bruk. Spesielt er ingen registrerte IP-steder ikke knyttet til faktisk identifiserbare data.

Om Cookie

Outsider promotion-servere eller kampanjesystemer kan også benytte informasjonskapsler for å spore klientøvelser på dette nettstedet for å kvantifisere kommersiell levedyktighet og ulike grunner som vil bli gitt i deres egne spesielle beskyttelsesmetoder, https://leveringmat.neocities.org/ har ingen komme til eller kontroll over disse informasjonskapslene som kan benyttes av outsider sponsorer.

Endringer i personvernerklæringen

Vi har full rett til å endre personvernpolitikken til dette nettstedet når som helst.

Hvis du har spørsmål eller spørsmål angående personvernreglene til https://leveringmat.neocities.org/ kan du kontakte oss.

Lenker til tredjeparts nettsteder

Vi har lagt inn hyperkoblinger på dette nettstedet for din bruk og referanse. Vi er ikke ansvarlige for noen personvernpolicyer som tredjeparts nettsteder må ha. Personvernreglene for den tredjeparts nettsiden kan være forskjellige fra vår.